loading

Νέα & Ανακοινώσεις

Νέοι αναλυτικοί πίνακες  αριθμού εισακτέων , ανά κατηγορία υποψηφίων και ανά τμήμα δημοσιεύθηκαν στην Εφημερίδα της Κυβέρνησης.

ΠΑΤΗΣΤΕ ΕΔΩ ΓΙΑ ΝΑ ΑΝΟΙΞΕΤΕ ΤΟ ΦΕΚ

Στις 104.040 ανέρχονται οι δηλώσεις - αιτήσεις των υποψηφίων για τις φετινές Πανελλαδικές Εξετάσεις.

ΠΑΤΗΣΤΕ ΔΩ ΓΙΑ ΝΑ ΑΝΟΙΞΕΤΕ ΤΟ ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ ΤΩΝ ΕΞΕΤΑΣΕΩΝ

Συγκεκριμένα, ανά κατηγορία και είδος σχολείου κατατέθηκε ο εξής αριθμός αιτήσεων:


Ο αριθμός των υποψηφίων που θα εισαχθεί φέτος στα Πανεπιστήμια και ΤΕΙ θα ανέλθει στις 74.692  (από 70.726 πέρσι) , δηλαδή σε σχέση με πέρσι οι θέσεις είναι   κατά 3.966 περισσότερες, ανακοινώθηκε σήμερα από το υπουργείο Παιδείας.

Επιπλέον, δημοσιεύθηκε  στην Εφημερίδα της Κυβέρνησης  η Υπουργική Απόφαση τροποποίησης και συμπλήρωσης του καθορισμού του αριθμού εισακτέων στις Σχολές, τα Τμήματα και τις Εισαγωγικές Κατευθύνσεις Τμημάτων της Τριτοβάθμιας Εκπαίδευσης για το ακαδημαϊκό έτος 2018 - 2019.

ΠΑΤΗΣΤΕ ΕΔΩ ΓΙΑ ΝΑ ΑΝΟΙΞΕΤΕ ΤΟ ΦΕΚ

Εξεταστικά Κέντρα: 858 για τα ΓΕΛ και 145 για τα ΕΠΑΛ

Ενόψει της έναρξης των Πανελλαδικών Εξετάσεων την Πέμπτη 7/6/2018 για τους υποψηφίους των Ημερήσιων και Εσπερινών ΕΠΑΛ και την Παρασκευή 8/6/2018 για τους υποψηφίους των Ημερήσιων και Εσπερινών ΓΕΛ, το Υπουργείο Παιδείας, Έρευνας και Θρησκευμάτων σημειώνει ότι ο μηχανισμός είναι πανέτοιμος, τα εξεταστικά κέντρα της χώρας (858 για τα ΓΕΛ και 145 για τα ΕΠΑΛ) έχουν λάβει τις σχετικές οδηγίες και, όπως κάθε χρονιά, το Υπουργείο βρίσκεται σε απόλυτο συντονισμό με όλες τις εμπλεκόμενες υπηρεσίες για την ομαλή διεξαγωγή των εξετάσεων.

ΠΑΤΗΣΤΕ ΕΔΩ ΓΙΑ ΝΑ ΔΕΙΤΕ ΤΑ  858 ΕΞΕΤΑΣΤΙΚΆ  ΚΕΝΤΡΑ ΓΙΑ ΤΑ ΓΕΛ

ΠΑΤΗΣΤΕ ΕΔΩ ΓΙΑ ΝΑ ΔΕΙΤΕ ΤΑ 145 ΕΞΕΤΑΣΤΙΚΑ ΚΕΝΤΡΑ ΓΙΑ ΤΑ ΕΠΑΛ

https://www.esos.gr/arthra/57240/arithmos-eisakteon-sta-aei-neoi-pinakes-ana-katigoria-ypopsifion-kai-ana-tmima-aei

 



    Μοιραστείτε το άρθρο στο: